Vanaf € 38.890 / € 490 p.m.

De vernieuwde Volkswagen e-Golf

Het bereik van de nieuwe, volledig elektrische E-Golf is aanzienlijk vergroot. Ook het vermogen is opgeschroefd en het uiterlijk nog fraaier geworden. Optioneel op deze Duitse topper is het digitale Active Info Display. Het sprintje van 0 naar 100 km/u zonder schakelmomenten is in minder dan 10 seconden achter de rug.

Ontdek de e-Golf

Bijtelling e-Golf

Renses’ advies: alle elektrische auto’s, dus ook deze E-Golf, komen in aanmerking voor slechts 4 % bijtelling. Hierdoor bespaart de zakelijke rijder tot wel 23.400 euro netto in de aankomende 60 maanden. Voor de aanschaf van een elektrische auto is er een milieu-investeringsregeling (MIA), die de zakelijke koper of leasemaatschappij 36% investeringsaftrek over de aankoop biedt.

Contact

Renses Alkmaar

Renses Alkmaar informeert u graag over de vele (financiële) voordelen. We begeleiden u desgewenst bij de stap naar volledig elektrisch rijden of de zoektocht naar andere oplossingen die aantrekkelijk zijn voor het milieu en uw financiën. Kiest u voor gemak, dan kiest u voor Renses.

Wij zijn specialist in elektrische en hybride modellen. Wij hebben al ruim 2500 lage bijtellings- en milieuvriendelijkere auto’s geleverd. Renses Alkmaar bestaat bijna 75 jaar en ons voornemen is om ‘groene mobiliteit’ zo snel mogelijk gemeengoed te laten worden. Wij kiezen daarbij uitdrukkelijk voor samenwerking met u, onze klanten, en onze partners. Maar ook voor de diesel- en benzineversies van de VW Golf kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. 

De nieuwbouwplannen van Renses Alkmaar voor 2018 zijn revolutionair. Als u in de buurt bent, kom ze dan even bekijken.

Contact