De Volvo XC90 T8

Ervaar de kracht, luxe en innovatieve details

Vanaf € 64.780 / € 849 p.m.

Topklasse de Volvo XC90

Volvo's vernieuwde XC90 is in de basis al een zeer goed aangeklede SUV. De hogere uitrustingsniveaus R-Design en Inscription bieden helemaal veel luxe. De T8-versie, uniek in zijn segment door slechts 49 gram uitstoot, is beschikbaar met lage bijtelling. Renses kan de demo’s en occasions van deze hybride zelfs nog leveren met 7% bijtelling.

Renses’ advies: de T8 plug-in hybride is de beste aanbieding in dit segment, vinden wij als specialist in elektrische en hybride modellen. Maar ook voor de diesel- en benzineversies van de XC90 kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. We hebben een ruime keuze aanbod in  motoren en uitrustingsniveaus.

Ontdek de Volvo XC90

Renses Alkmaar

Renses Alkmaar informeert u graag over de vele (financiële) voordelen. We begeleiden u desgewenst bij de stap naar volledig elektrisch rijden of de zoektocht naar andere oplossingen die aantrekkelijk zijn voor het milieu en uw financiën. Kiest u voor gemak, dan kiest u voor Renses.

Wij hebben al ruim 2500 lage bijtellings- en milieuvriendelijkere auto’s geleverd. Renses Alkmaar bestaat bijna 75 jaar en ons voornemen is om ‘groene mobiliteit’ zo snel mogelijk gemeengoed te laten worden. Wij kiezen daarbij uitdrukkelijk voor samenwerking met u, onze klanten, en onze partners.

De nieuwbouwplannen van Renses Alkmaar voor 2018 zijn revolutionair. Als u in de buurt bent, kom ze dan even bekijken.

Ontdek de XC90 in de showroom