Rij nu zakelijk de zomer in met een BMW X1

BMW X1 leasen zonder zorgen? Renses heeft voor u de meest aantrekkelijke deal op de BMW X1. Geef uw wensen aan ons door via onderstaande button en wij doen u een extra scherp voorstel voor de lease van een zakelijke BMW X1. 

Leasevoorstel

De nieuwe BMW X1

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen die elke dag een nieuwe uitdaging zoekt. De krachtige vormen van de SAV-carrosserie en het flexibele interieur demonstreren op indrukwekkende wijze dat hij een echt BMW X model is. Zowel het exclusieve interieur als het robuuste exterieur laten zich met de twee designvarianten Model xLine en Model Sport Line overeenkomstig uw persoonlijke wensen individualiseren. Het karakter van de BMW X1 kunt u bijpassend vormen met een groot palet aan efficiënte benzine- en dieselmotoren in combinatie met BMW EfficientDynamics technologieën.

Proefritafspraak

Proefrit

Nog niet overtuigd? Ervaar de nieuwe BMW X1 zelf! En vraag direct  een proefrit aan.

Boek direct een proefrit

Ontdek

Net als de andere modellen uit de BMW X familie overtuigt ook de BMW X1 als perfecte begeleider voor iedereen.

Download brochure

Offertes

Ontvang de scherpste deal op uw nieuwe BMW X1! Vraag hier onder uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Lease

De BMW X1 leasen? Ontvang eenvoudig en snel een leasevoorstel op maat.

Leasevoorstel
Hulp nodig? Bel ons 072 511 2088 Offerte aanvragen
Andere BMW's
Zit uw voorkeur er niet bij? Wij helpen u graag

Renses Alkmaar

Renses Alkmaar informeert u graag over de vele (financiële) voordelen. We begeleiden u desgewenst bij de stap naar volledig elektrisch rijden of de zoektocht naar andere oplossingen die aantrekkelijk zijn voor het milieu en uw financiën. Kiest u voor gemak, dan kiest u voor Renses.

Wij hebben al ruim 2500 lage bijtellings- en milieuvriendelijkere auto’s geleverd. Renses Alkmaar bestaat bijna 75 jaar en ons voornemen is om ‘groene mobiliteit’ zo snel mogelijk gemeengoed te laten worden. Wij kiezen daarbij uitdrukkelijk voor samenwerking met u, onze klanten, en onze partners.

De nieuwbouwplannen van Renses Alkmaar voor 2018 zijn revolutionair. Als u in de buurt bent, kom ze dan even bekijken.

 

Contact