BMW X3 leasen zonder zorgen? Renses heeft voor u de meest aantrekkelijke deal op de BMW X3. Geef uw wensen aan ons door via onderstaande button en wij doen u een extra scherp voorstel voor de lease van een zakelijke BMW X3. 

Bijzonder sportief

De 8-traps Steptronic Sport transmissie1, 3 maakt bijzonder sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als handmatig met de transmissiehendel of schakel-paddles ‒ voor comfortabel voortglijden of een zeer dynamische rijstijl. In rijprogramma SPORT en met de transmissiehendel in de linker positie S/M is het schakelverloop afgestemd op maximale performance

Proefritafspraak

Proefrit

Nog niet overtuigd? Ervaar de BMW X3! En vraag hier onder direct een proefrit aan.

Proefritafspraak

Ontdek

Op de weg of naast de weg, in de stad of op het platteland. Het kan allemaal met deze perfect gebalanceerde BMW.

Download brochure

Offertes

Ontvang de scherpste deal op uw nieuwe BMW X3! Vraag hier onder uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Lease

De BMW X3 leasen? Ontvang eenvoudig een snel een leasevoorstel op maat.

Leasevoorstel
Hulp nodig? Bel ons 072 511 2088
Andere BMW's
Zit uw voorkeur er niet bij? Wij helpen u graag

Renses Alkmaar

Renses Alkmaar informeert u graag over de vele (financiële) voordelen. We begeleiden u desgewenst bij de stap naar volledig elektrisch rijden of de zoektocht naar andere oplossingen die aantrekkelijk zijn voor het milieu en uw financiën. Kiest u voor gemak, dan kiest u voor Renses.

Wij hebben al ruim 2500 lage bijtellings- en milieuvriendelijkere auto’s geleverd. Renses Alkmaar bestaat bijna 75 jaar en ons voornemen is om ‘groene mobiliteit’ zo snel mogelijk gemeengoed te laten worden. Wij kiezen daarbij uitdrukkelijk voor samenwerking met u, onze klanten, en onze partners.

De nieuwbouwplannen van Renses Alkmaar voor 2018 zijn revolutionair. Als u in de buurt bent, kom ze dan even bekijken.

Contact