Vanaf € 68.880

De nieuwe BMW X5

Als topmotorisering treedt de BMW TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met twee parallel geschakelde turbocompressoren, dubbele VANOS en directe benzine-inspuiting aan. Zo is in het toerentalbereik van 2.000 tot 4.500 toeren per minuut een maximum koppel van maar liefst 650 Nm beschikbaar. Met zijn 330 kW (450 pk) accelereert deze motor de BMW in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Daarbij wordt de brandstof dankzij de directe benzine-inspuiting uiterst efficiënt verdeeld in de verbrandingskamer, wat resulteert in een verbruik van 9,6 tot 9,7 l/100 km bij CO2-emissies van 224 tot 226 g/km.

Hulp nodig? Bel ons 072 511 2088

Proefrit

Nog niet overtuigd? Ervaar de Nieuwe BMW X5 zelf! En vraag direct  een proefrit aan.

Boek direct een proefrit!

Ontdek

In de BMW X5 kunt u op elk moment genieten van het hoogste zitcomfort en het allerbeste entertainment.

Download Brochure

Offertes

Ontvang de scherpste deal op uw nieuwe BMW X5! Vraag hier onder uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Lease

De nieuwe BMW X5 leasen? Ontvang eenvoudig een snel een leasevoorstel op maat.

Leasevoorstel
Andere BMW's
Zit uw voorkeur er niet bij? Wij helpen u graag

Renses Alkmaar

Renses Alkmaar informeert u graag over de vele (financiële) voordelen. We begeleiden u desgewenst bij de stap naar volledig elektrisch rijden of de zoektocht naar andere oplossingen die aantrekkelijk zijn voor het milieu en uw financiën. Kiest u voor gemak, dan kiest u voor Renses.

Wij hebben al ruim 2500 lage bijtellings- en milieuvriendelijkere auto’s geleverd. Renses Alkmaar bestaat bijna 75 jaar en ons voornemen is om ‘groene mobiliteit’ zo snel mogelijk gemeengoed te laten worden. Wij kiezen daarbij uitdrukkelijk voor samenwerking met u, onze klanten, en onze partners.

De nieuwbouwplannen van Renses Alkmaar voor 2018 zijn revolutionair. Als u in de buurt bent, kom ze dan even bekijken.