Ontdek de Volvo XC40

Vraag een proefrit op locatie aan!

Vanaf € 39.975 / € 529 p.m.

Volvo XC40 is Auto van het Jaar 2018

De Volvo XC40 is dit jaar op de Autosalon van Genève uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2018. De 60 juryleden komen uit 23 Europese landen en keken met name naar de mate van innovatie, op veiligheid en prijs/kwaliteitsverhouding. Zaken die voor u als klant van Renses Alkmaar zeker van belang zijn!

U begrijpt pas echt waarom de Volvo XC40 tot winnaar is uitgeroepen,  als u de auto instapt. Renses begrijpt uw wensen en behoeften als geen ander, daar hoort de Volvo XC40 naadloos bij. Zo kunt u prioriteiten stellen en in alle comfort naar uw bestemming toe rijden.

Leasevoorstel Proefritafspraak

Visie op veiligheid

De naam Volvo staat gelijk aan veiligheid. In 1944 ging de eerste stalen veiligheidskooi in productie en de driepuntsveiligheidsgordel ontwikkelde Volvo in 1959. Die innovatiedrang staat nooit stil. Het is de visie van Volvo dat in 2020 niemand overlijdt of ernstig gewond raakt in een nieuwe Volvo.

Proefrit

Nog niet overtuigd? Ervaar de Volvo XC40 zelf! En vraag direct  een proefrit aan.

Boek direct een proefrit

Ontdek

De essentie van de nieuwe XC40 begrijpt u pas écht als u instapt. Alles valt op zijn plek. 

Download brochure

Offertes

Ontvang de scherpste deal op uw nieuwe Volvo XC40! Vraag hier onder uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Lease

De Volvo XC40 leasen? Ontvang eenvoudig en snel een leasevoorstel op maat.

Ontvang Leasevoorstel
Hulp nodig? Bel ons! 072 511 2088
Opzoek naar een alternatief voor de Volvo XC40?
Speciaal voor u geselecteerd.
Benieuwd naar de scherpste deal op een nieuwe Volvo XC40? Kom in contact Contact

Over ons

Renses Alkmaar timmert al 75 jaar aan de weg. Het familiebedrijf onder leiding van vader en zoon Renses is  dealer van Subaru, RDW erkend onafhankelijk importeur, automakelaar, ANWB-pechhulppartner, Vakgarage en onder de noemer Renses Alkmaar dé hybride- en EV-specialist. Renses beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle PHEV’s en overige modellen, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud.

Kom in contact