Ontdek de Volvo XC60 T8

Vraag een proefrit op locatie aan!

Vanaf € 60.880

Beleef nu de Volvo XC60

Vol innovaties van de laatste jaren, met een modern karakter. Een auto die met liefde voor het vak is gemaakt. Dat is de Volvo XC60. De perfecte combinatie van sierlijkheid met kracht en het visitekaartje van een modern Scandinavisch design.  Het besturen van een Volvo XC60 maakt van elke rit een avontuur, net alsof u in Zweden bent.

Beleef het nu bij Renses. Neem een stap in de auto door de video hiernaast te bekijken en ervaar de Volvo XC60 in het echt door een proefrit aan te vragen.

 

De nieuwe Volvo XC60

Oncoming Lane Mitigation helpt aanrijdingen te voorkomen met voertuigen op de tegemoetkomende rijbaan. Tussen snelheden van 60 tot 140 km/u stuurt de XC60 automatisch terug naar de eigen rijbaan als die onbedoeld wordt verlaten.

Ons advies; de T8 plug-in hybride is de beste aanbieding in dit segment, vinden wij als specialist in elektrische en hybride modellen. Voor de kilometervreter is de laatste en vernieuwde D5 de aangewezen auto. En ook voor diesel- en benzinemodellen kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Opvolger voor de succesvolle XC60

Het lijkt erop dat de tweede generatie Volvo XC60 de hoge verwachtingen waar weet te maken. Standaard zit er te veel op om op te noemen. De Zweedse fabrikant maakt van veiligheid, zoals gebruikelijk een hoofdzaak.

Zo krijgt de XC60 een uitgebreide versie van City Safety, een actief veiligheidssysteem dat in staat is bij snelheden van 50 tot 100 km/u een obstakel te ontwijken als automatisch remmen niet afdoende is. 

Benieuwd naar de scherpste deal op een nieuwe Volvo XC60 T8? Offerte aanvragen

Proefrit

Nog niet overtuigd? Ervaar de Volvo XC60 T8 zelf! En vraag direct  een proefrit aan.

Boek direct een proefrit

Ontdek

De tweede generatie Volvo XC60 weet de hoge verwachtingen weer waar te maken. Ontdek waarom.

Download brochure

Offertes

Ontvang de scherpste deal op uw nieuwe Volvo XC60! Vraag hier onder uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Lease

De Volvo XC60 T8 leasen? Ontvang eenvoudig en snel een leasevoorstel op maat.

Ontvang Leasevoorstel
Hulp nodig? Bel ons! 072 511 2088
Opzoek naar een alternatief voor de Volvo XC60 T8?
Speciaal voor u geselecteerd.
Zit uw voorkeur er niet bij? Wij helpen u graag

Over ons

Renses Alkmaar timmert al 75 jaar aan de weg. Het familiebedrijf onder leiding van vader en zoon Renses is  dealer van Subaru, RDW erkend onafhankelijk importeur, automakelaar, ANWB-pechhulppartner, Vakgarage en onder de noemer Renses Alkmaar dé hybride- en EV-specialist. Renses beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle PHEV’s en overige modellen, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud.

Kom in contact