De nieuwe Volvo XC90

Ervaar het oog voor detail.

Vanaf € 69.880

Baan brekende combinatie

Zweedse luxe, een vermogen van 407 pk (299 kW) en een koppel van 640 Nm? De Volvo XC90 T8 Twin Engine maakt dit werkelijkheid. Met standaard een achttrapsautomaat en All Wheel Drive is de XC90 T8 Twin Engine een auto die de snelheid en zuinigheid combineert met een sublieme wegligging en heel veel rijplezier.

Offerte aanvragen Ontdek de XC90

Topklasse de Volvo XC90

Volvo's vernieuwde XC90 is in de basis al een zeer goed aangeklede SUV. De hogere uitrustingsniveaus R-Design en Inscription bieden helemaal veel luxe. De T8-versie, uniek in zijn segment door slechts 49 gram uitstoot, is beschikbaar met lage bijtelling. Renses kan de demo’s en occasions van deze hybride zelfs nog leveren met 7% bijtelling.

Renses’ advies: de T8 plug-in hybride is de beste aanbieding in dit segment, vinden wij als specialist in elektrische en hybride modellen. Maar ook voor de diesel- en benzineversies van de XC90 kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht. We hebben een ruime keuze aanbod in  motoren en uitrustingsniveaus.

Proefrit

Nog niet overtuigd? Ervaar de Volvo XC90 T8 zelf! En vraag direct  een proefrit aan.

Boek direct een proefrit

Ontdek

De Volvo XC90 biedt u een plek van rust, luxe en comfort. Meer rijplezier is onmogelijk.

Download brochure

Offertes

Ontvan de scherpste deal op uw nieuwe Volvo XC90! Vraag hier onder uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Lease

De Volco XC90 T8 leasen? Ontvang eenvoudig een snel een leasevoorstel op maat.

Ontvang Leasevoorstel
Hulp nodig? Bel ons 072 511 2088
Opzoek naar een alternatief voor de Volvo XC90 T8?
Speciaal voor u geselecteerd
Benieuwd naar de scherpste deal op een nieuwe Volvo XC90 T8 Kom in contact Contact

Over ons

Renses Alkmaar timmert al 75 jaar aan de weg. Het familiebedrijf onder leiding van vader en zoon Renses is  dealer van Subaru, RDW erkend onafhankelijk importeur, automakelaar, ANWB-pechhulppartner, Vakgarage en onder de noemer Renses Alkmaar dé hybride- en EV-specialist. Renses beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle PHEV’s en overige modellen, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud.

Kom in contact