Blog

Elektrisch rijden is een fijne ervaring met zoveel voordelen

17 May

Elektrische auto’s hebben de mogelijkheid om opgeladen te worden met uw eigen zonnepanelen of een andere duurzame bron. Hierdoor wordt het gebruik van de auto schoner en duurzamer omdat tijdens het rijden de elektrische auto CO2 en uitlaatgas vrij is.
 
Lees meer

Renses dealer elektrische motorfietsen Zero

12 Apr
Renses Alkmaar is dealer geworden van Zero Motorcycles. De stoere motorfietsen van de Amerikaanse fabrikant zijn 100 procent elektrisch. En zakelijk te rijden voor enkele tientjes per maand.
 
Lees meer

Autobedrijf temidden van energietransitie

30 Jan

 

Een autobedrijf verhuist. Op zich niet heel bijzonder. Maar wie op de nieuwe plek in De Etalage van de Boekelermeer - langs de afslag van A9 - een kijkje gaat nemen, ziet dat er meer aan de hand is. Geen showroom, bijvoorbeeld. Wel een grand café, kantoorruimte voor ondernemingen in de groene sector, vergaderzalen en een hypermoderne fotostudio in een uit 1880 stammende boerderij, waar met een 360-gradencamera te verhandelen voertuigen tot in de perfectie digitaal in beeld worden gebracht. André Renses van autobedrijf Renses vertelt over zijn geesteskind ’Circulus’ dat eind deze maand werkelijkheid gaat worden.

Lees meer

Word jij testdriver bij de E-Rally 2019?

4 Jan

Op vrijdag 8 februari 2019 vindt, in samenwerking met Autovisie, de eerste Renses e-Rally plaats. 

 
Lees meer

Is een elektrische auto iets voor mij?

27 Nov. 2018

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een plug-in hybride of volledig elektrische auto? Welke scale voordelen zijn er te behalen? Is een tweedehands exemplaar misschien de beste oplossing? Allemaal vragen waarop Renses Alkmaar het antwoord weet.

Lees meer