Blog

Autobedrijf temidden van energietransitie

1 maand geleden

 

Een autobedrijf verhuist. Op zich niet heel bijzonder. Maar wie op de nieuwe plek in De Etalage van de Boekelermeer - langs de afslag van A9 - een kijkje gaat nemen, ziet dat er meer aan de hand is. Geen showroom, bijvoorbeeld. Wel een grand café, kantoorruimte voor ondernemingen in de groene sector, vergaderzalen en een hypermoderne fotostudio in een uit 1880 stammende boerderij, waar met een 360-gradencamera te verhandelen voertuigen tot in de perfectie digitaal in beeld worden gebracht. André Renses van autobedrijf Renses vertelt over zijn geesteskind ’Circulus’ dat eind deze maand werkelijkheid gaat worden.

Lees meer

Word jij testdriver bij de E-Rally 2019?

4 Jan

Op vrijdag 8 februari 2019 vindt, in samenwerking met Autovisie, de eerste Renses e-Rally plaats. 

 
Lees meer

Is een elektrische auto iets voor mij?

27 Nov. 2018

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een plug-in hybride of volledig elektrische auto? Welke scale voordelen zijn er te behalen? Is een tweedehands exemplaar misschien de beste oplossing? Allemaal vragen waarop Renses Alkmaar het antwoord weet.

Lees meer

Circulus brengt duurzame producten samen

7 Nov. 2018
Duurzaamheid gaat verder dan elektrische auto’s alleen. Daarom bouwt Renses Alkmaar aan een uniek en innovatief concept genaamd Circulus. In het aan de A9 bij Alkmaar gelegen pand kunnen consumenten binnenkort kennismaken met allerhande groene producten.
 
Lees meer

Elektrisch rijden betaalbaarder

29 Oct. 2018
Door de relatief hoge prijs van de batterijen zijn volledig elektrische auto’s vooralsnog duurder dan auto’s met een verbrandingsmotor. Althans, voor wie naar de officiële merkdealer gaat. Want elektrospecialist Renses Alkmaar maakt elektrisch rijden betaalbaarder.
 
Lees meer