Blog

Word jij testdriver bij de E-Rally 2019?

2 weken geleden

Op vrijdag 8 februari 2019 vindt, in samenwerking met Autovisie, de eerste Renses e-Rally plaats. 

 
Lees meer

Is een elektrische auto iets voor mij?

27 Nov. 2018

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een plug-in hybride of volledig elektrische auto? Welke scale voordelen zijn er te behalen? Is een tweedehands exemplaar misschien de beste oplossing? Allemaal vragen waarop Renses Alkmaar het antwoord weet.

Lees meer

Circulus brengt duurzame producten samen

7 Nov. 2018
Duurzaamheid gaat verder dan elektrische auto’s alleen. Daarom bouwt Renses Alkmaar aan een uniek en innovatief concept genaamd Circulus. In het aan de A9 bij Alkmaar gelegen pand kunnen consumenten binnenkort kennismaken met allerhande groene producten.
 
Lees meer

Elektrisch rijden betaalbaarder

29 Oct. 2018
Door de relatief hoge prijs van de batterijen zijn volledig elektrische auto’s vooralsnog duurder dan auto’s met een verbrandingsmotor. Althans, voor wie naar de officiële merkdealer gaat. Want elektrospecialist Renses Alkmaar maakt elektrisch rijden betaalbaarder.
 
Lees meer

Al zes jaar elektrospecialist

22 Oct. 2018
Volledig elektrische auto’s en plug-in hybrides zijn sterk in opkomst. Ze veranderen de automarkt zo snel dat het voor consumenten nauwelijks is bij te benen. Gelukkig kunnen die al ruim zes jaar lang vertrouwen op de elektroexpertise van Renses Alkmaar.
 
Lees meer