Blog

Verhuisbericht: Renses verhuist naar Circulus

Innovatief autobedrijf Renses heeft een uniek concept ontwikkeld, genaamd Circuslus. In het 1e pand van Alkmaar, gelegen aan de A9, staan duurzaamheid, mobiliteit en lekker eten centraal.


Circulus is ontworpen door architectenbueau Kerssens en De Ruiter en landschapsarchitect John Koomen. Niet alleen de omgeving is groen, ook heeft de nieuwbouw een unieke CO2 reducerende, groene gevel en is het aangesloten op het HVC warmtenet.
 
De verkoopafdeling van Renses Go!Green is na de verhuizing naar Circulus, later dit jaar, te vinden in het grand cafĂ©. De naam verraadt het al. Daar verkoopt de specialist in elektrische en hybride auto's niet alleen alle soorten nieuwe en gebruikte wagens, maar is er ook uitgebreid gelegenheid voor bijvoorbeeld zakenlunches. Bovendien is er zaalruimte voor vergaderingen.
 
De werkplaats wordt ondergebracht in het hoofdgebouw. Renses Go!Green komt daar met een primeur: een snelle en zeer uitgebreide teststraat. In de wachtruimte kunnen de klanten live hun auto volgen en direct de testresultaten zien. Onder hetzelfde dak worden zowel lak- als glasschades verholpen en is er een wasstraat ingericht.
 
Circulus verrijst vanaf mei dit jaar op De Etalage, direct gelegen aan de A9. Renses Go!Green  verwacht de volgende wissel van zomer- naar winterbanden te kunnen doen in zijn nieuwe onderkomen.

Bekijk de video van het pand hieronder:

Terug naar vorige pagina