Blog

Huurders gezocht!

Wij zoeken nog duurzame ondernemers die een unit willen huren in ons nieuwe pand. Bent u een ondernemer die verduurzaming betaalbaar, concreet en visueel wil maken? Wacht dan niet langer en mail voor meer informatie naar info@renses-online.nl

 

Bent u de ondernemer die verduurzaming betaalbaar, concreet en visueel wil maken?
Elke dag is er weer een nieuw bedrijf dat serieus werk van 'duurzaam ondernemen' maakt. Dat geldt voor zowel MKB'ers als voor multinationals. Voorbeelden van deze trend zijn Unilever, DSM, Philips, Tesla, Lidl en C&A. MVO Nederland liet in 2015 al weten dat ze andere ondernemers wilden gaan inspireren. Renses doet nu precies hetzelfde met het uniek concept genaamd, 'Circulus'. Een plek waar er naast elektrische en hybride auto's, ook uitgebreide ruimte is om creatief te ondernemen en een zakenlunch te houden.

Samenwerken om van Circulus het punt in Noord-Holland te maken waar het verhaal van duurzaamheid leeft!
Experts verwachten dat de Nederlandse sector van schone technologie zal groeien van 10 miljard euro nu naar 30 miljard euro in 2020.  Bedrijven die sterk zijn verbonden aan fossiele energie, zijn op hun retour. Bedrijven met een actief klimaatbeleid presteren inmiddels 20 procent beter dan bedrijven die maar afwachten.

Wilt u meer informatie?
Stuur dan een mail naar info@renses-online.nl


Terug naar vorige pagina