Blog

Gezocht: Enthousiaste horeca-ondernemer met visie!

Voor het Grand Café met vergarderfaciliteiten bij ons nieuwe pand Circulus, zoeken wij een enthousiaste horeca-ondernemer met visie. We verhuizen later dit jaar naar de Etalage bij het vooruitstrevende industrieterrein 'Boekelermeer' in Alkmaar en zoeken iemand die klanten en ondernemers kan voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes! Is dit echt iets voor jou? Dan heb je geluk, want Renses heeft een mooie ruimte voor je beschikbaar. 
 

Wat zoeken we?
Renses Alkmaar heeft een uniek concept ontwikkeld, genaamd Circulus. In het 1e pand van Alkmaar, gelegen aan de A9, staan duurzaamheid, mobiliteit en lekker eten centraal. Én daarom hebben wij jou nodig! We zoeken een enthousiaste horeca-ondernemer die creatieve invulling kan geven aan de ruimte waar zakenlunches en business meetings zullen plaatsvinden. Daarnaast komen verschillende ondernemers regelmatig bij jou langs om jouw geweldige kookkunsten mee te maken in de pauze! Lijkt het jou leuk om ons te verrassen? Dan is dit de plek waar jij de tijd en ruimte krijgt om deze uitdaging aan te gaan!

Interesse?
Ben jij zelf ook een pionier en maak je samen met ons de stap om verduurzaamheid betaalbaar, concreet en visueel te maken? Dan nodigen wij je van harte uit om in een persoonlijk gesprek kennis met ons te maken. Geïnteresseerden in deze creatieve invulling kunnen contact opnemen via mail info@renses-online.nl. 


Terug naar vorige pagina