Werken bij Renses

Renses Alkmaar timmert al 75 jaar aan de weg. Renses is RDW erkend onafhankelijk importeur, automakelaar, vakgarage en onder de noemer Renses Go!  Green specialist in hybride en volledig elektrische auto's. Renses Alkmaar beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle auto's, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud. Wij verhuizen binnenkort naar een nieuw pand, Circulus, in de Boekelermeer in Alkmaar. Op deze locatie zullen wij op een vernieuwende manier onze klanten ontvangen. In de sfeervolle ambiance van het grand café zullen wij klanten optimaal adviseren. Op deze manier zijn wij voorloper op het gebied verkoop en advies in de autobranche. Wil jij deze uitdaging met ons aangaan?

Bekijk dan onderstaande vacatures en verstuur jouw sollicitatie naar phev@renses-online.nl t.a.v. André Renses.

Wordt jij onze nieuwe chef werkplaats?

Renses Car Service zoekt een nieuwe chef werkplaats die elke dag met trots wilt werken voor de meest innovatieve werkplaats van Nederland. In onze gloednieuwe teststraat testen, keuren en diagnostiseren wij auto’s op zeer efficiënte en innovatieve wijze.

Wat ga je doen als chef werkplaats?

Als chef werkplaats ben jij de persoon die de problemen oplost. Jij bent diegene die de werkplaats aanstuurt en de monteurs motiveert om zo'n goed mogelijk resultaat te behalen voor de klant. Je stimuleert kwaliteit, transparantie en nauwkeurigheid. 

Wij zoeken iemand die net zo trots is als ons om te werken in de meest innovatieve werkplaats van Nederland. Naast het aansturen van je team, werk je ook mee in de werkplaats, signaleer je problemen en weet deze tijdig op te lossen. Klanten kunnen bij jou terecht voor alle vragen en antwoorden met betrekking tot reparaties en onderhoud, APK-keuringen en persoonlijk advies. Door jouw leiderschap zorg je ervoor dat klanten tevreden bij ons wegrijden en het team elke dag enthousiast de dag begint.

Jouw toekomstige werkzaamheden:

  • Het coördineren van alle werkplaatsafspraken en het managen van onderhoudswerkzaamheden
  • Het verantwoordelijk zijn als leidinggevende in de werkplaats, aansturen, begeleiden en enthousiasmeren van de werkplaats medewerkers
  • Je bent enthousiast, leergierig en een aanpakker
  • Het bewaken van de kwaliteit en voortgang van de uitgevoerde werkzaamheden 
  • In voorkomende gevallen assisteren bij vragen, ondersteuning en uitvoering
  • Het administreren van werkplaatsdocumentatie
  • Het ondersteunen van de werkplaatsreceptie

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de autotechniek. Enkele jaren ervaring als werkplaatschef. Beschikt over leidinggevende capaciteiten en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent een teamplayer en motiveert dagelijks het hele team om de beste resultaat te behalen. Je bent communicatief en nauwkeurig

Wat bieden wij?

Binnen Renses Alkmaar staat kwaliteit voorop. Zowel richting onze klanten als richting onze medewerkers! Bij ons kom je dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijg je een uitdagende, afwisselende baan. Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid. Uiteraard bieden wij marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Terug naar vorige pagina