Werken bij Renses

Renses Alkmaar timmert al 75 jaar aan de weg. Renses is RDW erkend onafhankelijk importeur, automakelaar, vakgarage en onder de noemer Renses Go!  Green specialist in hybride en volledig elektrische auto's. Renses Alkmaar beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle auto's, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud. Wij zijn onlangs verhuisd naar ons nieuwe pand, Circulus, in de Boekelermeer in Alkmaar. Op deze locatie ontvangen wij onze klanten op een vernieuwde manier. In de sfeervolle ambiance van het grand café zullen wij klanten optimaal adviseren. Op deze manier zijn wij voorloper op het gebied verkoop en advies in de autobranche. Wil jij deze uitdaging met ons aangaan?

Bekijk dan onderstaande vacature en vul het contactformulier in.

Vacature: Monteur bij Renses Alkmaar

Bij Renses Alkmaar zijn we op zoek naar een enthousiaste, nieuwe collega voor de meest innovatieve werkplaats van Nederland. Moderne autotechniek is wat jij met beide handen aanpakt. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je kunt goed samenwerken met je collega’s van het technische team. Je stelt diagnoses en verhelpt de problemen van de klant. Dagelijks houd jij je actief bezig met het uitvoeren van onderhoudsbeurten en APK keuringen. Je verricht deze werkzaamheden aan de verschillende merken (elektrische) auto’s die in het wagenpark van Renses zitten. Wil jij hier graag je tanden in zetten? Dan gaan wij graag deze uitdaging met jou aan.

Wat ga jij doen als monteur?

Je bent een enthousiaste autotechnicus met aantoonbare ervaring in reparatie en onderhoud van auto’s en het uitvoeren van APK keuringen. Werken aan auto’s is jouw passie. En je beschikt over de volgende kwalificaties:
 
  • Je hebt de opleiding tot 1e of 2e autotechnicus/automonteur gevolgd.
  • Je hebt de bevoegdheid om APK keuringen uit te voeren.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs BE.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in reparatie en onderhoud van auto’s.
  • Je bent bereid om mee te draaien in de periodieke stand-by diensten voor de pechhulp in de avond/weekend/nacht.

Wat bieden wij?

Bij Renses Alkmaar staat kwaliteit voorop. Zowel richting onze klanten als onze medewerkers! Bij ons kom je dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijg je een uitdagende, afwisselende baan. Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid. Uiteraard bieden wij een marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Vul onderstaand contactformulier in!


Uw naam
E-mailadres*
Telefoonnummer
C.V.
Motivatie


 

Terug naar vorige pagina