Hyundai Kona

EV Fashion 64 kWh
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • Shimmering Silver Metallic (R2T)
  • warmtepomp
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 1.001 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
432883264
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurShimmering Silver
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1660 Kg
Omschrijving

Stijlvol design en topprestaties zonder emissies. Deze Hyundai Kona verbindt elegante lijnen met krachtige elektrische aandrijving zonder schadelijke uitstoot. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! De uitrusting van deze auto is met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Bent u geïnteresseerd in deze elektrische auto? Neem dan nu contact met ons op.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
Shimmering Silver Metallic (R2T)
warmtepomp
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Financieren