Subaru Solterra

71 kWh * Lease Deal 845,- per maand*
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 70 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-450-FP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurPlatinum white pearl mica (wit mica)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2023
Gewicht1985 Kg
Omschrijving

Dit jaar beschikbaar! U hoeft slecht deze stappen te nemen, dan rijdt u de nieuwe AWD Solterra nog dit jaar.

Maak hem zoals u wilt op E-subaru.nl

1)Kies hoe hij eruit moet komen te zien
2)Geef hoe u hem wilt aanschaffen (Operational of Financial lease)
3)Vul het contact formulier in
4)Wij regelen de rest met u

Deze speciale Solterra is door ons volledig uitgevoerd met het Star Plus Package.
Deze bestaat uit zeer exclusief leer met Star logo. De bumpers zijn volledig in kleur gespoten en hij is voorzien van een stoere honinggraad gril. De zwarte 20 inch velgen met gouden remklauwen met het geheel prachtig af.

Innovatieve toptechniek en een uitgesproken karakter. De Subaru Solterra is een onderscheidende auto met een elektrische aandrijflijn. De fluisterstille elektromotor zorgt voor pittige rijprestaties zonder uitstoot. Maar wel met fiscaal voordeel! De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek, radio, podcasts, routeinformatie: het audio-installatiesysteem is gekoppeld aan het navigatiesysteem en levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Subaru heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. U wilt van richting veranderen, een tegenligger lijkt daarbij in uw voorgenomen baan te komen? Dan reageert de kruisend verkeer detectie direct om een aanrijding te vermijden. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Deze auto is voorzien van sportstuur met schakelpaddels en bagage afdekhoes.

De Subaru Solterra is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Subaru bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Misschien wilt u eerst een afspraak maken om te beleven waarom elektrisch rijden de toekomst heeft. Natuurlijk! Neem contact op en maak een proefrit!

Bel voor een afspraak of proefrit met 072-5112088.

Voor fiscaal advies over uw nieuwe auto kijk op renses-online.nl en maak een afspraak met één van onze specialisten.
Uw huis of uw bedrijf verduurzamen? Maak dan kennis met ons nieuwe zusje Cirqulus.nl. Aan de getoonde afbeeldingen en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
actieve noodgeval assistent
Advanced Grip Control
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap
Financieren