Tips voor elektrisch rijden

Subsidieregeling voor particulieren in de praktijk [video]

5 dagen geleden
Vanaf 1 juli 2020 kun je ook als particulier subsidie aanvragen voor de aanschaf van een elektrische auto. De subsidie bedraagt 4.000 euro voor een nieuwe elektrische auto en 2.000 voor een gebruikte elektrische auto.
Lees meer

Koop je volgende auto vanuit huis

5 dagen geleden
Heb je een auto gezien waarin je wel een proefrit wilt maken? Maar kun je of wil je, om wat voor reden dan ook, niet naar de showroom komen? Geen probleem: wij komen bij je langs!

Neem vrijblijvend contact met ons op ≫
Lees meer

Particulier elektrisch rijden? Vanaf 1 juli 2020 kan dat met subsidie

3 weken geleden
Goed nieuws voor particulieren! Vanaf 1 juli 2020 kun je ook privé subsidie aanvragen voor de aanschaf van een elektrische auto. De subsidie bedraagt 4.000 euro voor een nieuwe elektrische auto. Voor een gebruikte elektrische auto bedraagt dit 2.000 euro. 
Lees meer

Kosten elektrisch rijden vs benzine rijden

1 maand geleden
"Wat kost elektrisch rijden?" is een van de meest gestelde vragen die we bij Renses krijgen. En nog vaker "Wat kost elektrisch rijden in vergelijking met benzine rijden?". Daarom hebben wij de gemiddelde kosten van elektrisch rijden ten opzichte van benzine rijden voor je op een rijtje gezet.
Lees meer

Elektrisch rijden is een fijne ervaring met zoveel voordelen

17 May. 2019

Elektrische auto’s hebben de mogelijkheid om opgeladen te worden met uw eigen zonnepanelen of een andere duurzame bron. Hierdoor wordt het gebruik van de auto schoner en duurzamer omdat tijdens het rijden de elektrische auto CO2 en uitlaatgas vrij is.
 
Lees meer