Tips voor elektrisch rijden

Op vakantie met een elektrische auto? [video]

2 weken geleden
Hoe ga je met een elektrische auto op vakantie? En hoe werkt het opladen in het buitenland? Bekijk onderstaande video waarin Thomas uitlegt hoe je probleemloos met de elektrische auto op vakantie kunt gaan.
Lees meer

Elektrische auto kopen? Onafhankelijk advies bij Renses GO! Green [video]

1 maand geleden
Renses GO! Green: jouw onafhankelijke specialist in elektrische auto's. Niet gefocust op het verkopen van auto's, maar op advies. Advies over welke elektrische auto het beste bij jouw situatie past. Inclusief alles wat je wilt weten over subsidies en de actuele prestaties van jouw toekomstige auto.
 
Lees meer

Subsidieregeling voor particulieren in de praktijk [video]

1 maand geleden
Vanaf 1 juli 2020 kun je ook als particulier subsidie aanvragen voor de aanschaf van een elektrische auto. De subsidie bedraagt 4.000 euro voor een nieuwe elektrische auto en 2.000 voor een gebruikte elektrische auto.
Lees meer

Koop je volgende auto vanuit huis

1 maand geleden
Heb je een auto gezien waarin je wel een proefrit wilt maken? Maar kun je of wil je, om wat voor reden dan ook, niet naar de showroom komen? Geen probleem: wij komen bij je langs!

Neem vrijblijvend contact met ons op ≫
Lees meer

Particulier elektrisch rijden? Vanaf 1 juli 2020 kan dat met subsidie

11 Mar
Goed nieuws voor particulieren! Vanaf 1 juli 2020 kun je ook privé subsidie aanvragen voor de aanschaf van een elektrische auto. De subsidie bedraagt 4.000 euro voor een nieuwe elektrische auto. Voor een gebruikte elektrische auto bedraagt dit 2.000 euro. 
Lees meer