Subaru Solterra

71 kWh Star Pakket Plus * Lease Deal 845,- per maand*
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 0 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-652-BX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurPlatinum white pearl mica (wit mica)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2023
Gewicht1985 Kg
Omschrijving

Deze speciale Solterra is door ons volledig uitgevoerd met het Star Plus Package.
Deze bestaat uit zeer exclusief leer met Star logo. De bumpers zijn volledig in kleur gespoten en hij is voorzien van een stoere honinggraad gril. De zwarte 20 inch velgen met gouden remklauwen met het geheel prachtig af.

Druk het gaspedaal in en voel de fenomenale kracht van de elektromotor. In een elektrische auto rijdt u tegelijk dynamisch en ontspannen. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. In deze Subaru kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Een extra gevoel van veiligheid: de kruisend verkeer detectie anticipeert en waarschuwt als aanrijding met een tegenligger dreigt. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuur met schakelpaddels en bagage afdekhoes.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Subaru bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Geen excuses meer. Rijden anno nu is elektrisch rijden. Maak uw keus vandaag en bel voor een proefrit!

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
actieve noodgeval assistent
Advanced Grip Control
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Financieren