Subaru Solterra

Solterra 71 kWh* Lease Deal 845,- per maand*
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • Platinum White Pearl Mica
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 0 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-271-XS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurPlatinum white pearl mica (wit mica)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2023
Gewicht1985 Kg
Omschrijving

Dit jaar beschikbaar! U hoeft slecht deze stappen te nemen, dan rijdt u de nieuwe AWD Solterra nog dit jaar.

Maak hem zoals u wilt op E-subaru.nl

1)Kies hoe hij eruit moet komen te zien
2)Geef hoe u hem wilt aanschaffen (Operational of Financial lease)
3)Vul het contact formulier in
4)Wij regelen de rest met u

Deze speciale Solterra is door ons volledig uitgevoerd met het Star Plus Package.
Deze bestaat uit zeer exclusief leer met Star logo. De bumpers zijn volledig in kleur gespoten en hij is voorzien van een stoere honinggraad gril. De zwarte 20 inch velgen met gouden remklauwen met het geheel prachtig af.

Subaru heeft de auto opnieuw uitgevonden. De volledig elektrische Subaru Solterra is duurzaam, maar biedt tegelijk veel rijcomfort en geweldige prestaties. De actieradius van deze auto is ruim voldoende voor de meeste dagelijkse ritten en de laadtijd zal u nog verbazen. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het hoogwaardige audio-installatiesysteem is geïntegreerd met het navigatiesysteem. Via bluetooth beluister je podcasts en je persoonlijke playlists. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. In deze Subaru kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Extra veiligheid is gegarandeerd door de ingebouwde kruisend verkeer detectie. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. Ook sportstuur met schakelpaddels en bagage afdekhoes zijn aan boord.

Als bestuurder van deze Subaru bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Deze elektrische auto staat klaar met een volle accu. Een proefrit maken is zo geregeld. Neem even contact op en we maken een afspraak!

Bel voor een afspraak of proefrit met 072-5112088.

Voor fiscaal advies over uw nieuwe auto kijk op renses-online.nl en maak een afspraak met één van onze specialisten.
Uw huis of uw bedrijf verduurzamen? Maak dan kennis met ons nieuwe zusje Cirqulus.nl. Aan de getoonde afbeeldingen en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
Platinum White Pearl Mica
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
actieve noodgeval assistent
Advanced Grip Control
afdaal assistent
Inruilwaarde berekenen
Financieren