Stromer ST1

 5.168,00

Meet de Stromer ST1! Speed Pedelec van de hoogste kwaliteit.

Clear
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Levering binnen 1 week
  • ✓ Direct kopen, zakelijk of private lease

De Stromer ST1 is in 2020 geïntroduceerd met als doel om de beste Speed Pedelec te zijn in zijn klasse! De Stromer ST1 heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en beschikt over onderdelen van de hoogste kwaliteit, gemaakt met oog voor detail. Met deze Speed Pedelec met kettingaandrijving zijn lange afstanden geen probleem. De ST1 is in drie stijlvolle kleuren te verkrijgen: Light Grey, Deep Petrol of Dark Grey.

Wat maakt deze Speed Pedelec uniek?
De Stromer ST1 bevat een CYRO Drive 2 achterwielmotor van 670W.Deze motor sluit mooi en compact aan op de fiets en doet geen afbreuk aan het design!De motor heeft maar liefst een draaimoment van 35Nm, hierdoor zit je binnen enkele seconden op de 45 kilometer per uur! Het voordeel van deze SYNO Drive 2 motor is dat hij regeneratief is: er wordt afgeremd op de motor waardoor deze stroom opwekt voor meer actieradius.

De OMNI verbinding is de bluetooth verbinding tussen de digitale Stromer-wereld en de “echte wereld”. De Stromer is met gemak te bedienen via de bijbehorende app en via de geïntegreerde display in het frame. De Stromer-OMNI app is door Bluetooth verbonden met je Stromer, waardoor je met gemak via de app de motor kan tunen. Bepaal zelf of je op snelheid wilt fietsen of met meer actieradius. Daarnaast wordt inzichtelijk waar je fiets zich bevindt en kan je fiets op afstand ontgrendeld en vergrendeld worden. Geniet van het gevoel van vrijheid en stel je Stromer af op je persoonlijke rijstijl!

De Stromer ST1 Comfort zegt het al, een comfort instap, wat inhoud dat deze extra laag is. maar net zo gestroomlijnd als de Stromer ST1. De comfort staat voor een lage en comfortabele instap. De comfort Stromer ST1 is alleen te verkrijgen in maat M. dat zorgt ervoor dat de berijder niet groter kan zijn dan 178cm.

Naast dat de Stromer ST1 een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft is er bij de Stromer ST1 ook rekening gehouden met veiligheid, en niet zomaar veiligheid. Dit instapmodel, de Stromer ST1 is uitgerust met schijfremmen van Tektro die superscherp remmen. Daarnaast heeft deze Stromer ST1 ook erg goede verlichting, de voorlamp van deze Stromer geeft maar liefst 600 Lumen licht! Daarnaast is deze Stromer ST1 ook uitgerust met een remlicht en kentekenplaatverlichting. Naast deze aspecten heeft de Stromer ST1 ook een claxon, kortom: veiligheid voorop bij de Stromer ST1.

De Stromer ST1 high-speed E-Bike is uitgerust met een standaard batterij van 618Wh, je kan dat upgraden 814Wh of 983Wh. Stromer staat bekend om hun grote batterijen en grote actieradius. Toch hangt de actieradius af van veel factoren zoals, wind, regen, gewicht en temperatuur.

Extra informatie

Kleur

Light Grey, Dark grey, Deep Petrol

Soort frame

Kies een optie, Sport, Comfort

Maat frame

Kies een optie, M, L

E-Bike leasen: zakelijk of private?

Zowel zakelijk als private kan jij een E-bike leasen. Stop de E-bike snel in je winkelmandje en vraag de fiets aan.

Een lease contract bestaat uit:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • 24/7 pechhulp
  • Verzekering, diefstal en schade
  • Accu garantie over de looptijd

Voor prijzen van zakelijk leasen zoals het fietsplan of leasen als zzp’er sturen wij een offerte op maat.