Stromer ST3

 7.290,00

Meet de Stromer ST3! Pendelen voor ervaren gebruikers.

Clear
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Levering binnen 1 week
  • ✓ Direct kopen, zakelijk of private lease

De Stromer ST3 is uitgerust met een zeer strak design en geïntegreerde technologie, ontworpen voor optimale efficiëntie. Deze bijzonder dynamische Speed Pedelec met kettingaandrijving is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, zoals woon- werkverkeer.

Wat maakt deze Speed Pedelec uniek?

De Stromer ST3 is uitgerust met een SYNO Drive 2 achterwielmotor van 820W. Deze motor sluit mooi en compact aan op de fiets en doet geen afbreuk aan het design! De motor van de ST3 heeft een draaimoment van 44Nm, hierdoor zit je binnen enkele seconden op de 45 kilometer per uur! Het voordeel van deze SYNO Drive 2 motor is dat hij regeneratief is: er wordt afgeremd op de motor waardoor deze stroom opwekt voor meer actieradius.

De OMNI verbinding bij deze high-speed E-Bike is een bluetooth en 3G verbinding. Bedien je Stromer overal, dit gaat gemakkelijk via de app of via de geïntegreerde display in het frame. Het unieke aan de Stromer-OMNI app is dat communicatie via gps, 3G en Bluetooth gaat waarmee je met gemak je fiets kan tunen. Bepaal zelf of je op snelheid wilt fietsen of liever met meer actieradius. Daarnaast wordt inzichtelijk waar je fiets zich bevindt en kan je fiets op afstand ontgrendeld en vergrendeld worden. Geniet van het gevoel van vrijheid en stel je Stromer af op je persoonlijke rijstijl!

De Stromer ST3 beschikt over een een Shimano XT/SLX Microshift 11 Speed 11-42 versnelling en hydraulische schijfremmen. In combinatie met de krachtige achterwielmotor kan je op deze manier gemakkelijk topsnelheden bereiken en zijn heuvels en andere beklimmingen geen enkel probleem.

De Stromer ST3 high-speed E-Bike met lage instap is uitgerust met een standaard accu van 814Wh, welke up te graden is naar een accu van 983Wh. Stromer staat bekend om hun grote accu’s en grote actieradius. Toch hangt de actieradius af van veel factoren zoals, wind, regen, gewicht en temperatuur.

Extra informatie

Kleur

Cool White, Deep Black

E-Bike leasen: zakelijk of private?

Zowel zakelijk als private kan jij een E-bike leasen. Stop de E-bike snel in je winkelmandje en vraag de fiets aan.

Een lease contract bestaat uit:

  • Onderhoud
  • Reparatie
  • 24/7 pechhulp
  • Verzekering, diefstal en schade
  • Accu garantie over de looptijd

Voor prijzen van zakelijk leasen zoals het fietsplan of leasen als zzp’er sturen wij een offerte op maat.