Subaru Solterra

71 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 64 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-885-XD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurPlatinum White
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2023
Gewicht1985 Kg
Omschrijving

Dit jaar beschikbaar! U hoeft slecht deze stappen te nemen, dan rijdt u de nieuwe AWD Solterra nog dit jaar.

Maak hem zoals u wilt op E-subaru.nl

1)Kies hoe hij eruit moet komen te zien
2)Geef hoe u hem wilt aanschaffen (Operational of Financial lease)
3)Vul het contact formulier in
4)Wij regelen de rest met u


Deze speciale Solterra is door ons volledig uitgevoerd met het Star Plus Package.
Deze bestaat uit zeer exclusief leer met Star logo. De bumpers zijn volledig in kleur gespoten en hij is voorzien van een stoere honinggraad gril. De zwarte 20 inch velgen met gouden remklauwen met het geheel prachtig af.

Duurzame mobiliteit is niet langer een ongrijpbare droom. Subaru maakt het waar met de innovatieve elektrische Solterra. Het rijden met deze auto is werkelijk grenzeloos, want de actieradius is groot genoeg voor allerlei veelvoorkomende ritten en de tijd om de accu's op te laden is prima in te passen in uw dagelijkse bezigheden. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Subaru Solterra is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem is gecombineerd met een uitgebreid audio-installatiesysteem, waarbij online muziek te beluisteren is via bluetooth. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Subaru zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van adaptive cruise control. Deze Subaru Solterra is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Een onopgemerkte tegenligger bij het afslaan wordt automatisch ‘gezien′ door de ingebouwde kruisend verkeer detectie. Het systeem waarschuwt dan voor een mogelijke aanrijding. Sleutelloos instappen en wegrijden! De keyless start herkent de elektronische sleutel in uw bezit en start de motor met een druk op de knop. Deze auto is voorzien van sportstuur met schakelpaddels en bagage afdekhoes.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Stel niet meer uit en kies nu voor elektrisch rijden! We zetten ‘m graag klaar voor een proefrit. Eén belletje is genoeg.

Bel voor een afspraak of proefrit met 072-5112088.

Voor fiscaal advies over uw nieuwe auto kijk op renses-online.nl en maak een afspraak met één van onze specialisten.
Uw huis of uw bedrijf verduurzamen? Maak dan kennis met ons nieuwe zusje Cirqulus.nl. Aan de getoonde afbeeldingen en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
actieve noodgeval assistent
Advanced Grip Control
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap
Financieren