Subaru Solterra

71 kWh
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 100 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-886-XD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBlack
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a01-04-2023
Gewicht1985 Kg
Omschrijving

Dit jaar beschikbaar! U hoeft slecht deze stappen te nemen, dan rijdt u de nieuwe AWD Solterra nog dit jaar.

Maak hem zoals u wilt op E-subaru.nl

1)Kies hoe hij eruit moet komen te zien
2)Geef hoe u hem wilt aanschaffen (Operational of Financial lease)
3)Vul het contact formulier in
4)Wij regelen de rest met u

Deze speciale Solterra is door ons volledig uitgevoerd met het Star Plus Package.
Deze bestaat uit zeer exclusief leer met Star logo. De bumpers zijn volledig in kleur gespoten en hij is voorzien van een stoere honinggraad gril. De zwarte 20 inch velgen met gouden remklauwen met het geheel prachtig af.

Valt u voor de bijzondere vormgeving of voor de vooruitstrevende techniek? Wat u ook belangrijk vindt, de elektrische Subaru Solterra heeft het allemaal. Het aantal kilometers dat u op een acculading kunt rijden, is ruimschoots genoeg voor de gangbare dagelijkse ritten, en het opladen kan in de meeste gevallen 's nachts gebeuren. Deze Subaru Solterra legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Tot de uitrusting van deze Subaru behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Achter het stuur van deze Subaru bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Ziet u een tegenligger over het hoofd, dan waarschuwt het kruisend verkeer detectie systeem direct. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig! Met sportstuur met schakelpaddels en bagage afdekhoes is deze Subaru helemaal compleet.

Deze Subaru biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. In deze Subaru vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Maak de transitie naar elektrisch rijden en neem contact op voor een afspraak of proefrit!

Bel voor een afspraak of proefrit met 072-5112088.

Voor fiscaal advies over uw nieuwe auto kijk op renses-online.nl en maak een afspraak met één van onze specialisten.
Uw huis of uw bedrijf verduurzamen? Maak dan kennis met ons nieuwe zusje Cirqulus.nl. Aan de getoonde afbeeldingen en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
actieve noodgeval assistent
afdaal assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Nap
Financieren